Google, subiect la examen

Google hits15Comentarii

Ești aici:··Google, subiect la examen

Azi voi fi profesor examinator. Întotdeauna mi-am dorit să fiu singurul om care nu are emoții dintr-o încăpere în care sunt înghesuite treizeci de suflete. Ei bine azi îmi permit să fiu omul cel rău. Omul pe care statul l-a investit cu puterea de a nota ce crede el că este bine și cu puterea de a penaliza ce crede el că este rău. Candidații sunt grupați. În prima parte a zilei voi examina Sensibilii. La prânz vor intra în sala de examinare Curioșii, iar după pauza de masă voi primi Dubioșii. Urmează o nouă ediție Google hits, pregătește-ți pixul cu roșu, înarmează-te cu răbdare și hai să aflăm împreună ce au căutat oamenii pe Google și cum au ajuns pe blog.

Sensibilii

agățatul femeilor din virtual – agățatul este un subiect foarte sensibil. Mă miră faptul că ai început cu el. Fii atent. Se ia telefonul scump; se merge în baie, neapărat; se dă tricoul jos; se fac poze în oglindă, multe, ca să ai de unde alege; se încordează mușchii și dacă nu ai cel puțin un tatuaj e degeaba. 5, de încurajare.
bine că s-au inventat blugii că așa arată toate fetele bine – păcat că șiretlicul ăsta nu poate fi de folos și după ce se dezbracă. 4, lipsă de viziune!

cân sunt îndrăgostit scriu poezi – io cân ți-am zis că se poate, can ți-am zis că ești creativ, cân ți-am zis că ești brânză bună în burduf de câine tu ziceai că am ceva cu tine. Uite, vezi, așa da. 7 pentru  curaj cân nu se aștepta nimeni.
caut sufletul pereche dar nu există nul găsesc – înseamnă că nu cauți unde trebuie. Întrarea la grădina zoologică nu este scumpă. Și dacă nul nu găsești, încearcă să găsești unul cu valoare. Recomand maimuțele și ratonii. 3, neatenția te costă.
cele mai 3 grele încercări în viață. dar întrebări – Dar ce să vezi. Cele mai trei încercări dar întrebari. Și grele. Și în viață, adică vii. Tu vrei să mă pui în dificultate. Dar hei, eu sunt profesorul. Ieși afară, 2, nesimțirea se plătește.
cum să fii fericit cu cine ești și cu ce ai – Nu poți. Nu atunci când începi să te gândești la metode prin care să te saturi mâncând o lună singurul fel de mâncare pe care nu-l suporți. Și nici atunci când încerci să introduci un brad printre urechile unui ac. 6 pentru profunzime.

n-am înteles cloud atlas Fie vorba între noi, nici nu mă așteptam. Prea multe planuri, prea puțini actori, prea profunde dialogurile, prea multe idei, prea călătoresc ăia în timp fără noimă. 3, ia loc.
și broaștele gândesc Gândesc, sigur că da. De cele mai multe ori puțin mai profund ca oamenii. Ele au și probleme multe, se chinuie în apa, cântă și prost, nimeni nu plătește bilet, se intră pe blat. Anual cele mai bune voci sunt mancate de berze. Am auzit zvonuri că broaștele se gândesc serios să lase muzica și să se apuce de minerit. 8, mi-a plăcut.
ce bine e sa fumezi cu gândul la delfini – Ai zece dacă-mi faci cunoștință cu dealerul tău. Ne vedem la restanță.
la câte femei te poți duce într-un club – Te poți duce la multe. Totul ține de capacitatea ta de a îndura genunchi în șliț, palme peste ochi, pumni în bărbie. Perseverența este secretul. 9 pentru interes.

Curioșii

cum sa construit piramidele –  Iele, piramidele sa construit singure. A venit așa de sus un astroloid mare. A adunat toate pietrele d-acolo, le-a unit, le-a făcut pătrate mai lungi, le-a pus unele peste altele şi gata. Ca iele prima dată n-a fost așa. Era pătrate, dar vântul şi ploile le-a ascuţit. Şi de cateva sute de ani acolo nu mai plouă, ca e deşert. Si a ramas asa, săracele. 7, ai potenţial de savant. Sau de savană.
cât costă un kg carne vyta yn vyu – Vyta, ca orice anymal care este vyu, nu se vynde așa oricum. Dar se vynde calul. Tot vyu. 6 pentru originalitate.
ce ar trebui să facă un bătrân să trăiască bine De principiu, să trăiască. Restul vine de la sine. 4, abordare banală.
ce culoare are frigiderul ce bea vaca – Am auzit de frigiderul cu twitter, am auzit de frigiderul care-ți comandă produsele pe terminate, dar de frigiderul care bea vaci nu am auzit. Adevărul este că unele chiar ar merita să fie pedepsite de frigider. 8 pentru inovație.

ce este gândul la delfini – Gândul la delfini este așa ca o undă verde care se formează între ochii lui, la bot, acolo. Și când începe să se manifeste se deplasează încet. Mai întâi trece prin creier, apoi prin gat, printre aripioare, se oprește puțin în stomac și apoi bam! s-a dus în coada. Oricum nu se observă cu ochiul liber. 9 pentru spirit de observație peste medie.
ce înseamnă când visezi tatăl mort ghei – Ei, aici sunt probleme se pare. Profunde. 5 și te rog ieși pe ușa din dos.
ce sa fac să nu mai fiu dependentă de fond de ten – Pai, poți să încerci salata verde, cu ceva roșii, castraveți, niște brânză de vită vie. Vita, nu brânza.  Merge, de vară, ajută și la siluetă și chiar are un gust bun. Fă o investiție, ia-ți oglindă, privește-te-n ochi și scuipă. 3, lipsă de naturalețe.
ce te mă gândesc – Ce te mă mai te să eu timpul pierd tine cu. Eu sunt dumneavoastră, pentru tine. 2, asta-i nesimțire!
cum să susții un coleg care și-a susținut la susținerea gr i – Il susții susținând sus și tare că susținerea lui a fost susținută așa cum trebuie. Şi mai spune-i că are mulţi susţinătorui care susşin şi ei cele susţinute de el la susţinere.  Mai mult nu ai ce să faci. Sunt unele lucruri in viață care nu țin de tine, asta e. 9 pentru implicare.

dacă esti prieten cu un ghinionist poți atrage ghinionul lui? – Da, îl poți atrage. Oamenii sunt ca niște aspiratoare imense și invizibile. Ghinionul, acest ciuline de șeș se lasă foarte repede atras către gura aspiratorului care ești. Rămâne în gât, face urât, greu scapi de el. Atenție cum îți alegi prietenii. 8, mi-a plăcut subiectul!
să-mi fac implat sau să-mi îmbrac dinții? – Eu zic așa…implatul este deja depășit. E plat. Îmbrăcămintea pentru dinți nu este o soluție pentru că se schimbă moda, pantalonii pentru dinți deja se găsesc greu, cămășile intră la apă, apar problemele. 5, fie.
cai locuitori sunt în bucurești – În București caii sunt pe cale de dispatiție, dar este foarte bine populat cu multe specii de maimuțe, oi, vaci, porci, o fermă frumoasă într-o permanentă schimbare. 8 pentru spirit civic.
ce pot face dacă nu cunosc culorile? – Respiră, nu ești singurul. 6, abordare banală.
[pauză de masă]

Dubiosii

cine vrea webcam cu mine când mă spăl Fiind un eveniment unic, se vor înghesui mulți. Succes și ne vedem la toamnă, 3.
blugi albastri pentru adolescenții mulați – Adolescenții pot fi de mai multe feluri, este adevărat. Adolescenții mulați sunt o nouă categorie, se pare. 8 pentru inovație.
când visezi un prieten mort interpretare psihanalitică – Dorințele tale profunde, care vin în conflict cu convingerile tale morale mă dermină să fac o punte mentală între conștient și inconștient, fiind tentat să consider că tendințele vor reveni din subconștient în conștient sub formă travestită. Ai 9, felicitări.
omul cu fața de bou – Gândește-te la fața oricărui om cu o secundă înainte să cadă de pe bicicletă, sau de pe role, sau într-o gură de canal. Ce frumos. Bravo, 7.

compunere dovleacul și vita Într-o frumoasă zi de vară, dovleacul stătea liniștit întins pe pământ. Bea o cafea la umbra unei frunze mari. Și cum stătea el liniștit și se bucura de viață, apare vaca. L-a fixat așa între coarne, s-a încruntat și i-a zis:  Băi dovleacule, eu te mănânc mă. 3, lipsă de imaginație.
droguri care te fac să halucinezi animale – Nu știu, întreabă dovleacul. 3, luați-vă de mână.
pantaloni portocali cu adidași roșii și alb Aceasta este ultima fiță în ale fașionului dentar? Lămuriri te rog, ne vedem în toamnă, 2.

singura intrebare la care nu poti raspunde cu da – Singura? Pffff, foarte, foarte, greu. Mă pui în dificultate și mă faci de râs în fața celorlalți elevi. Te rog să părăsești sala. Absent.
statusuri cărora le plac la toți – Mai am văzut eu statusuri care decât la toți le plac, dar cărora mai le-a trecut vremea și cărora le-a fost gândul la ele nu au impresionat. Pe nimeni. 3.
au început să îmi placă unii oameni doar pentru că am auzit vorbe despre ei de la niște oameni care nu îmi plac – Zece, mi-a plăcut abordarea. Creativitate, unicitate, stil. Frumos!

Alte aventuri alături de prietenul Google găsești aici.

Morala: Un prost care nu spune nici un cuvânt nu se deosebeşte de un savant care tace.

15 gânduri despre „Google, subiect la examen”

 1. Uimitoare ca intotdeauna. :)))
  Acum ma chinui sa inteleg
  -ce-o fi vrut de fapt asta cu „cele mai 3 grele încercări în viață. dar întrebări”
  -ala cu delfinii si fumatul
  Initial am vrut sa le mentionez si pe alea cateva care mi se vor parea cele mai cele. Dar sunt aproape toate, asa ca… Greu, greu examenul…)))))

  1. Le-am ales pe spranceana. De cand cu mutatul pe .ro sunt multe, foarte multe si nu mai tin pasul :)

  1. s-au mai calmat, în trecut căutau numai sex, porno, femei și fetișuri. :) Nu mă întreba de ce…

 2. Mie îmi plac dubioșii :))) Unul dintre ei a și obținut nota maximă, bun, bun :D
  Eu nu am mai pus taguri în ultimul an și au scăzut considerabil vizitele de pe google, iar cele care veneau alternau între normali și sensibilo-perverși :)) Am în blogroll un site care conține cuvântul ,,porn” în denumire și din cauza mai apar tot felul de indivizi în căutare de tot felul de chestii :)))
  Acum am început să pun iar taguri :P

  1. Şi mie îmi plac dubioşii, dar unii sunt prea dubioşi. Oricum, citeam postările vechi, acolo chiar erau nişte căutări bizare rău de tot, acum parcă s-au mai cernut….deşi…
   :)

 3. Nu prea ma mira deloc statisticile tale, in trecut erau altele mult mai grave. Ar fi fost misto sa se faca un grafic al cautarilor in functie de varsta, ceva mai complicat insa.

  1. Nu am tool-urile necesare pentru că nici Analitycs nici HiStats nu pun la dispoziţie mai multe informaţii cu privire la intrările de pe motoarele de căutare.
   Dar, am să mă interesez, este o idee bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus