Erau niște vremuri…

J.O.I.21Comentarii

Ești aici:··Erau niște vremuri…

Erau niște vremuri, cu mulți ani în urmă, în care ziua de Joi era ceva care pur și simplu nu conta. Erau niște vremuri în care desenele animate nu aveau un post al lor. Se dădeau doar la orele 17:00 o singură dată pe zi, în cursul săptămanii. Erau niște vremuri în care parcă trăiam într-o vacanță permanentă. Vremuri în care habar nu aveam ce înseamnă să fii mare. Aveam o grămadă de prieteni cu care mă jucam orice oricând, indiferent de ziua din săptămână, zilele săptămânii nu contau.

Erau niște vremuri în care ziua de Luni era o zi ca oricare alta. Poate cu un plus, pentru că ți-era dor de personajele din desenele animate care în weekend nu rulau. Nu ca acum, când este început de săptămână. Adică planificare, volum de muncă mare, clienți mulți și nerăbdători, grafice de interpretat, ore suplimentare de muncă. Erau niște vremuri bune.

Erau niște vremuri în care ziua de Marți era ca oricare alta. Puteam foarte bine să rup foile de caiet pe din două pentru cornete sau să îmi șlefuiesc piatra pentru Ruble. Fără să mă gândesc la faptul că este abia a doua zi din săptămână și simt o nevoie acută de somn. Somnul era un străin cu care nu doream să am de-a face. Erau niște vremuri bune.

Erau niște vremuri în care ziua de Miercuri era ca oricare alta. V-ați ascunselea putea fi foarte bine jucat miercurea. La fel putea și Castelul sau Țările, ce importanță avea? Weekendul nu părea departe pentru că nu conta. De ce să te fi gândit la el câtă vreme nu înseamna nimic pentru tine? Erau niște vremuri bune.

Joi era o zi ca oricare alta, nu conta. De ce ar conta în prezent? Contează, pentrucă este aproape sfârșit de săptămână; pentru că lucrurile se petrec parcă pe repede-înainte; pentru că weekendul pare mai aproape; pentru că în prezent weekendul înseamnă o pauză. Astăzi contează.

[Dacă e Joi, e voie bună!]

Astăzi contează!

21 de gânduri despre „Erau niște vremuri…”

 1. Vremurile se schimbă și chiar nu ai ce să faci. Cel mai bine este să profiți de schimbări în avantajul tău.
  Azi nu mai gândim ca atunci când eram copii, dar dacă reușești să-ți aduci aminte cum gândeai atunci consideră că schimbarea nu ți-a produs nici o daună, din contră, mai încă amintirile vechi care te fac să reflectezi. Contează mult, să știi :)

  1. Nu cred ca trece o zi macar in care sa nu ma gandesc la asta :)
   Nici nu vreau sa fac ceva impotriva trecerii timpului. Inca nu am reusitt sa ma conving de faptul ca timpul exista. Nu stiu daca asta este de bine sau de rau…

 2. Da, erau niste vremuri…pe cat de blamate azi, pe atat de bune, in unele privinte.
  Din pacate (sau din fericire), vremurile se schimba, oamenii se schimba, pretentiile se schimba si timpul pare sa mearga, intr-adevra, pe repede-nainte.
  Depinde numai de noi sa gandim mai optimist si sa ajutam timpul (timpul nostru) sa mearga ceva mai incet…ca sa ne putem bucura de propria viata.

  Felicitari pentru articol, mi-a placut!

 3. Erau niste vremuri, mai frumose ca acum. Asta pot sa o spun sincer, acum toata lumea e distrusa, nu mai e ceea ce a fost mai de mult, acele vremuri.

  1. Tu da, dar Ioana sigur stie la ce ma refer…. Doar n-o fi vrand „iubire sincera si daruire” de la barbati….pfff….hai ca ma faci sa rad, si chiar nu am starea asta acum…. Stim toti ce vor ele…

   1. Ceea ce ai extras tu din realitatea pe care ai trait-o se aplica perfect pe modul tau de trai.
    Pe al meu insa, nu se aplica.
    Nu incerca din nou sa ma convingi ca stii mai multe lucruri despre mine decat mine :)

  2. Tre sa mance si gura lor ceva, sa fim realisti…. Cu iubirea mori de foame, e mai simplu sa umbli dupa bani, viata-i scurta, moda-i scumpa, tre sa fie in trend…

 4. Hiii, dar ziua de Joi a contat dintotdeauna, doar nu știai tu încă.
  Ce frumos că a fost ziua ei chiar joi, sper că a fost voie bună! :)

  1. Joi intotdeauna este voie buna. Cu atat mai mult in aceasta Joi.
   Ziua de Joi a contat mereu, evident. Am punctat doar faptul ca ea conteaza din ce in ce mai mult :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus