Game of Thrones [Lung metraj]

În urmă cu câteva sute bune de ani, într-un ţinut imaginat de George R.R. Martin se dă o luptă aprigă pentru putere. Dacă v-aţi săturat de explozii şi focuri de armă, dacă vă place acţiunea desfasurată pe cel putin cinci planuri, dacă iubiţi misterul şi mai ales intrigile exagerat de complexe, trebuie să vă uitaţi la Game of Thrones! Un serial exceptional în care parcă toţi sunt actori principali, în care fiecare personaj te face să îl apreciezi, indiferent dacă este perceput ca pozitiv sau negativ, un serial care te ţine “cu sufletul la gură” la propriu. Ca întotdeauna vă recomand varianta full şi vă prezint o frimitură care să vă lase apă în gură. Enjoy!

Morala: Nimic nu este ceea ce pare a fi!

august 14, 2011

Etichete: , ,
  • Intr-adevar, primul sezon (singurul aparut) e genial, dar eu recomand si cartile. Ca de obicei, sunt mult mai amanuntite, dar ecranizarea e foarte reusita in comparatie cu alte filme facute dupa carti. Se gasesc la editura Nemira – seria “Cantec de foc si gheata”.

  • Sili, nu ti-a placut? Mie mi-a placut foarte mult!

    Anonim,
    Am inteles ca toate replicile sunt exact ca in carti. Am mai auzit si ca romanele sunt exceptionale. Aba astept sa pun mana pe ele.

  • Te pune pe gânduri?