1408. Un film interesant

Filme9Comentarii

Ești aici:··1408. Un film interesant

Ești un scriitor de mare succes, iar romanele tale horror fac furori. Sute de mii de cititori așteaptă cu sufletul la gură fiecare nouă poveste. Vizitezi toate locurile bântuite în speranța că vor accelera procesul scrierii, furnizând material paranormal pentru ele. Oricât de mare ar fi succesul, ai totuși o urmă de regret. N-ai avut niciodată parte de evenimente paranormale. Ironic, pentru că paranormalul face parte din viața ta, face subiectul a tot ceea ce scrii. Ești Mike Ensin, marele autor care vinde fantome, dar care nu (mai) crede în ele. Așa cum se întâmplă întotdeauna, când speranța este pe cale să se stingă, primești o invitație într-un loc cel puțin interesant. Camera 1408 a hotelului Dolphin. 1+4+0+8 = 13.

Tipic și plictisitor? În câteva ore totul se schimbă. Ai nimerit în camera iadului, iar toate gândurile tale cu privire la paranormal sunt cu mult mai jos decât realitatea în sine. Bine ai venit în camera iadului.  În camera 1408 nimeni nu a reușit să reziste mai mult de o oră. Parcă merită o ultimă încercare, în fond, nu ai nimic de pierdut. Adevărul este că majoritatea celor cazaţi  în trecut aici au murit în cele mai stranii moduri. Accepți provocarea, experimentul s-ar putea să îți relanseze cariera. Sau chiar să-ți schimbe viaţa major. 1408, ecranizarea unei povești a maestrului Stephen King. Pentru mine, un film care sparge tiparele, un film de nota 9.5.

Toată viaţa ne dorim ca visul să devină realitate, iar când se întâmplă suntem de cele mai mutle ori şocaţi.

9 gânduri despre „1408. Un film interesant”

  1. Am vazut filmul asta la cinema, cu mama, cand a aparut. Mi-a placut la nebunie, mai ales ca sunt fan al filmelor horror si al lui John Cusack! Merita revazut… Multumesc pentru reminder :)

  2. Am vazut filmul de doua ori (tocmai pentru ca ii uitasem finalul, prima data l-am vazut cand eram mai micuta). E unul dintre putinele filme inspre horror pe care le-am adorat!
    Daca bine imi amintesc, filmul are doua variante de final, nu?

  3. Sincer sa-ti spun, avand in vedere ca pe prima varianta am uitat-o total, pot sa-ti spun finalul pe care l-am vazut acum. Dar nu am idee daca este similar sau diferit de cel pe care l-am vazut in urma cu cativa ani :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus