FlashForward [lung metraj]

Filme8Comentarii

Ești aici:··FlashForward [lung metraj]

Oamenii au fost întotdeauna fascinaţi de viitor. Ce ne rezervă viitorul? Ce se va întâmpla peste câţiva ani, peste câteva luni, săptămâni sau chiar şi zile? Nimeni nu a reuşit niciodată să călătorească în viitor. Există totuşi oameni care au viziuni ale viitorului, profeţi, ghicitori, mediumi şi asa mai departe. Prea puţini însă şi cu prea puţine informaţii cu adevărat preţioase. Ce s-ar întâmpla dacă toată populaţia Terrei ar avea o viziune a supra viitorului?

Toţi oamenii în acelaşi timp cad într-un somn global şi ceea ce văd reprezintă realitatea de peste şase luni. Unii se văd preşedinţi, alţii în închisori, cei condamnaţi la moarte se văd liberi, cei cu familie se văd alături de alte femei şi aşa mai departe. Sunt şi unii care văd negru şi deduc faptul ca peste şase luni vor fi morţi. Cât de mult ne poate influenţa cunoaşterea viitorului? Vă las pe voi să aflaţi. Eu vă recomand serialul FlashForword alături de voie bună. Bonus, întrebarea „dar cum ar fi dacă?”

Morala: Vrem să cunoaştem tot, iar după ce aflăm tot ne dorim să nu fi cunoscut nimic.

8 gânduri despre „FlashForward [lung metraj]”

 1. De fapt, probabil ca vrem sa aflam doar informatiile care ne avantajeaza :)
  Serialul asta e pe lista mea dupa ce se termina House (am scris asta cu mare tristete!)… Nu m-apuc inca de el pentru ca vreau sa se stranga cat mai multe episoade :) Sper doar ca atunci cand voi incepe sa-l urmaresc sa mai am de unde sa-l iau :D Sotul meu e mare fan, sper ca le-a pastrat undeva…

 2. Am vazut si eu acum ca e doar un sezon. Ma mir ca nu s-a plans el de treaba asta (desi e posibil sa se plans iar eu sa nu fi ascultat :D) Deci daca e bun, merge si doar unul :)

 3. Şi mie mi-a plăcut, tocmai am scris despre el.

  Nu cred că o să-l mai continue, au anulat sezonul doi pentru că avea rating slab spre final. Americanii ăştia…

  1. Da, am vazut si eu in urma cu ceva timp. Discutam cu niste prieteni si am dedus faptul ca nu a avut promovarea necesara. Pentru ca pana acum nu am auzit pe nimeni care a vazut serialul, ca nu i-a placut.

   Serialul asta este unul dintre cele mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus