Hugo [lung metraj]

Filme6Comentarii

Ești aici:··Hugo [lung metraj]

Înapoi în timp. Unde? In gara din Paris. Hugo, un puştan foarte priceput la mecanismele care pun ceasurile în funcţiune, primeşte drept moştenire un robot. Unul dintre primii inventaţi. Este un model special, aparent, acest robot poate să scrie. Doar că este defect, mecanismul este stricat, iar Hugo îşi promote să îl repare. În cinstea tatălui său decedat, care întreaga viaţă s-a dedicat acestui mecanism necunoscut cu care este înzestrat robotul. Ce va scrie robotul? Va scrie ? Te las pe tine să afli. Un film foarte bun care nu poate fi povestit, trebuie să îl vezi neapărat.

Cadrele, culorile, personajele, replicile, povestea – totul este atent calculat si pus exact asa cum trebuie, in scena.

Morala: Fiecare om are visul său.

6 gânduri despre „Hugo [lung metraj]”

 1. Nu e un robot, e un automaton, Syberia fans know. :D Dar din pacate limba romana nu concepe termenul… :(

  P.S. Ce smecher esti, nu dezvalui adevaratul subiect al filmului. :D

  1. @Carla
   Ce sens ar fi avut sa spun adevaratul subiect? Este genul de film in care dezvaluirea subiectului distruge surpriza celui care nu l-a vazut inca.

   @Intuneric
   Unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultima vreme. Alaturi de „The Help” ;)

 2. Da mah Ianculescule, normal ca ar fi stricat tot farmecul, era doar o remarca. Oricum foarte tare filmul cu o mica remarca: mi-ar fi placut ca scenele fara replici sa fi fost „umplute” de catre un narator, oarecum in stilul Amelie. But again, filmul e bun.

 3. Paris, inapoi in timp… Suna bine! Filmul era pe lista mea, insa am uitat de el, pentru ca am vazut de patru ori Midnight in Paris. L-ai vazut? Sunt curioasa ce parere ai. Mie mi-a placut la nebunie. Woody Allen si Parisul, alta combinatie forte pentru mine. O sa scriu si eu despre el intr-una din zile.

 4. Da, tot aud de el, dar nu prea am vrut sa ma uit pentru ca nu`mi place tertipul asta Paris in titlu, Allen la butoane, nu-mi inspira atractie.
  Il am pe lista.
  :0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus