Jack Ryan: Shadow Recruit [film]

FilmeUn comentariu

Ești aici:··Jack Ryan: Shadow Recruit [film]

Mi-era dor de un film de acţiune şi am mers la Jack Ryan. Dacă îţi place acţiunea, eşti fan spionaj sau contraspionaj trebuie să-l vezi. Mie mi-a plăcut, l-am găsit un thriller bun. Este adevărat că speram la o intrigă ceva mai complexă, avand în vedere faptul că personajele au fost conturate de Tom Clancy. Mă aşteptam la mai multe răsturnări de situaţie, dar n-a fost rău deloc. Poate că am citit eu prea multe romane poliţiste şi am avut aşteptări prea mari de la Jack Ryan.

Pe scurt, un puşcaş marin scapă ca prin urechile acului dintr-un accident de elicopter. Pentru că este pur şi simplu prea bun, primeşte un bilet de intrare în CIA, agent sub acoperire. Cum baiatul este bun, reuşeşte în scurt timp să descopere faptul că ruşii (chiar ei) pun la cale o strategie prin care să prăbuşească valoarea dolarului. Cum? Cumpărând foarte multă monedă pe care ulterior o vor elibera pe piaţă în cele mai dezvoltate economii de pe pământ.

Am reţinut ceva foarte interesant şi cu care sunt în totalitate de acord. Ruşii nu se joacă, ruşii sunt peştii mari care înoată în cele mai adânci ape. Acolo nu prea au loc ceilalţi. În altă ordine de idei, americanii spun despre Rusia că nu este o ţară, este o mare corporaţie.  Şi asta ar putea explica multe acţiuni ale ruşilor. Să ne întoarcem. Cam cât de greu este să distrugi un plan rusesc elaborat în câţiva ani? Rămâne de văzut. Jack Ryan Este un film pe care l-aş revedea, distribuit din data de 17 ianuarie de Ro Image 2000.
Pentru mine, Jack Ryana fost un film de 7 din 10.

Rusia nu este o ţară, este o mare corporaţie.

Un gând despre „Jack Ryan: Shadow Recruit [film]”

  1. Nu l-am vazut, nici macar nu am auzit de acest film.Imi place insa actorul foarte mult, si o sa-l vizionez, multam pt articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus