Hugo [lung metraj]

Înapoi în timp. Unde? In gara din Paris. Hugo, un puştan foarte priceput la mecanismele care pun ceasurile în funcţiune, primeşte drept moştenire un robot. Unul dintre primii inventaţi. Este un model special, aparent, acest robot poate să scrie. Doar că este defect, mecanismul este stricat, iar Hugo îşi promote să îl repare. În cinstea tatălui său decedat, care întreaga viaţă s-a dedicat acestui mecanism necunoscut cu care este înzestrat robotul. Ce va scrie robotul? Va scrie ? Te las pe tine să afli. Un film foarte bun care nu poate fi povestit, trebuie să îl vezi neapărat. Funcţionează şi pe liber, însă este recomandat la un consum mediu de voie bună. Enjoy!

Morala: Fiecare om are visul său.

martie 11, 2012

Etichete: , ,
  • Nu e un robot, e un automaton, Syberia fans know. :D Dar din pacate limba romana nu concepe termenul… :(

    P.S. Ce smecher esti, nu dezvalui adevaratul subiect al filmului. :D

  • Da mah Ianculescule, normal ca ar fi stricat tot farmecul, era doar o remarca. Oricum foarte tare filmul cu o mica remarca: mi-ar fi placut ca scenele fara replici sa fi fost “umplute” de catre un narator, oarecum in stilul Amelie. But again, filmul e bun.

  • Paris, inapoi in timp… Suna bine! Filmul era pe lista mea, insa am uitat de el, pentru ca am vazut de patru ori Midnight in Paris. L-ai vazut? Sunt curioasa ce parere ai. Mie mi-a placut la nebunie. Woody Allen si Parisul, alta combinatie forte pentru mine. O sa scriu si eu despre el intr-una din zile.

  • Te pune pe gânduri?