21 Grams [Lung metraj]

Filme6Comentarii

Ești aici:··21 Grams [Lung metraj]

Se spune că atunci când moare un om, pierde exact 21 de grame din greutate. Oare atât cântăreşte sufletul unui om? V-aţi întrebat vreodată cât cântăreşte sufletul unui om? Ce înseamnă faptul că are „un suflet mare” atâta vreme cît pierde acelaşi 21 de grame când moare? Cât cântăreşte dragostea? Ura cântăreşte mai mult? Vă propun astazi un film care încearcă să răspundă la toate acestea printr-o poveste complexă şi foarte bine legată. Nu trebuie să vă mai spun care ar trebui să fie starea atunci când il vedeţi. Vă doresc voie bună şi vă recomand varianta full. Vizionare plăcută!

Morala: Destinul este ceva ce mintea omului nu poate pătrunde.

6 gânduri despre „21 Grams [Lung metraj]”

  1. Multumesc pentru sugestie! Pare foarte interesant din prezentarea ta (si din a lui)! Iti dai seama ca, in timp ce scriu aici, el se downloadeaza :) Asta e filmul meu din duminica asta!

  2. Nu gasesc o zi mai buna ca dumina, pentru un film bun :)
    Ti-l recomand cu mare caldura, o sa-ti placa foarte mult, nu este pentru toata lumea. Sa nu-ti pierzi cumpatul dupa primele 15-20 de minute!

  3. Revin cu impresii: N-am cuvinte acum sa descriu filmul, pentru ca tocmai ce s-a terminat (l-am vazut in reprize, ca am stat prost cu timpul) si sunt inca cu inima stransa si cu pielea de gaina! Foarte tare filmul! Multumesc ca l-ai prezentat aici, ca altfel n-as fi stiut de el! Si ar fi fost pacat, este in mod cert un must see!

  4. Am uitat sa-ti recomand sa nu-l vezi in reprize, pentru ca tot filmul este ca o gura de aer: inspiri pana pe la minutul 70 si expiri pana la final. Da, este un must see! Revin cu alte capodopere in alte duminici chill :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus