In limbaj obișnuit acesta s-ar denumi concurs. Nu pentru că nu folosesc un limbaj obișnuit nu îl voi denumi concurs ci pentru că este o chestiune mai mult între prieteni. Nu trebuie să te dai tu peste cap de trei ori și șă te prefaci in Eminescu. Nu. Trebuie să scrii două fraze. Se iau în calcul și semnele de punctuație, așa că nu ai motive să te gândești că trebuie să scrii mult. Să-ți spun mai pe larg.

Așa cum scrie în titlu, am o carte pentru tine. Nu contează ce vârsta ai sau ce orientări religioase ori sexuale ai. Nu mă interesează asta. Am o carte pe care o poate citi oricine. Și pe care o poate câștiga oricine, evident.

Ce trebuie să faci pentru asta? Trebuie să scrii un comentariu care să descrie blogul. Două fraze, doar două. Daca faci și dovada faptului ca ți-ai share-uit creația, ai șanse duble, te iau în calcul de două ori. Acesta s-ar fi numit regulament, dacă acesta ar fi fost un concurs. Dar nu este, ceea ce înseamnă că nu se numește regulament.  Un singur câștigător, extras prin random.org. Locul doi va primi un premiu surpriză.

Termenul limită: 01 Ianuarie 2013, ora 00:01, GMT +2.

Data anunţării câştigătorului: 03 Ianuarie 2013.

Am să-mi încerc eu prima șansă, care nu se va pune la număratoare.

Eu ma gândeam, tu te gândeai? Un divertisment științifico-fantastic, fără femei goale!

Cartea nu este un obiect mărunt, e chiar mare. O carte pentru un om serios, scrisă de unul dintre preferații mei. Stephen King, maestrul, cum i-ar spune toți mulți. Duma Key, pe numele său. O carte destul de plictisitoare despre un pictor retras la malul mării, ale cărui picturi încep să prindă viață. Și când spunem încep să prindă viață ne gândim la un vechi secret legat de niște oameni morți. Atât de plictisitoare încât vrei să scapi repede de ea. O citești în cel mult două nopți. Sau, o devorezi, cum ar spune toți mulți.

Uite cine-a câștigat!

Morala: Scrie două fraze despre blog, iar eu îți dau o carte.