Grigore despre mâncare

Gânduri4Comentarii

Ești aici:··Grigore despre mâncare

De can ma stiu miemi place sa mananc bine si manc mananc bine ba baiatule! Im place sa mananc fuarte bine in fiecare zi. Mancarea gatita nu preami place si oricum nu mai e la moda zic eu parerea mea! Acum e la moda sawerma si mancarea la feast fut fud. Doamne numai cand ma gandesc cat de bune sunt mancarurule facute de fratii mei de la feast fudu din colt de la mine de la metrou. Si mil face si mare, orice senvis, dar mai ales sawerma mio face cel mai bine.

Oricat de bine ar fi facuta o sawerma daca nare usturoi si ciapa e degeaba. As manca usturoi pe paine daca as putea, asa mult imi place, sa mor io. Mananc dimineata, la pranz si seara usturoi si ciapa. In sawerma daca numi pune sos de usturoi cu maioneza si multa ciapa, sa fie rondelele alea sa le simti la dinti cum se topeste, maaamaa, de vis sa moara Ciprinel! Ieste si o problema cu ciapa si cu usturoiu, unii cica miroase urat. Io cre ca depinde de om. Adica de egzemplu la mine nu miroase pentru ca asa e orgamisn organismu meu: nu miroase urat. Io mananc ata de mult si nu miros niciodata a usturoi, n-am simtit niciodata la mine miros de usturoi. Altii miroase, jur ca cateodata mai mi se pare ca cate un frate miroase a ciapa sau a usturoi, dar la mine nu am simtit niciodata.

Baetii ca baetii da la fete e mai grava beleaua. Ele oricum e mai sexibile la mirosurile de usturoi, da se rezolva repede cu ceva bonboane cu menta sau guma. Niciuna nu mia zis pana acum ca miros a usturoi sau a ciapa. Inseama ori ca le place si lor sa manance ca mine ori ca nu miros, cum am zis. Io cred oricum ca nu miros. Si mai e ceva, io ma dau si cu mult parfum si nare cum sa miroasa usturoiu prin parfum, asta ie logic ca nu! Si pan la urma urmei nunteleg de ce zice toata lumea ca usturoiu miroase urat, ca nici nui adevarat sa mor io! Chiear as putea zice ca miroase frumos, nunteleg ce atata strambare din nas. Ie mancare? Ie mancare! Deci nare cum sa miroase urat.

Si am mai vazut o chiestie: dupa ce mananc bine bine mult usturoi alfel ie cand merg cu autobuzu sau cu metrou: ai loc frate, ai loc! adica se da lumea imediat de langa tine, te respecta! Da nu stiu de ce sentampla numai dupa ce mananc usturoi sau usturoi cu cieapa. Oricat de aglomerat ar fi, daca mananci usturoi sau ciapa da multa, lumea te respecta instantaneu: nu se mai inghiesue cu tine in sufletu tau, se da laoparte, stai lejer, totu e cum trebe sa fie!

Morala: Oricat de domn crezi tu ca esti, noi iti vedem florile de sub unghii!

*Grigore este strict un produs al imaginatiei mele, orice aseanare cu realitatea este doar o coincidenta (sau nu?).

4 gânduri despre „Grigore despre mâncare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus