Grigore la biserică

Gânduri11Comentarii

Ești aici:··Grigore la biserică

Viata mea nu mai e asa frumuoasa! Incep sa cred ca chiear sunt blestemat. Benve nu po sami iau, la sala nu am rezistat sa stau, am avut si acid accidentu la schi, ce sa mai…mi sentanpla ceva rau. Mam hotarat ca tre sa fac ceva si am si facut: mam dus la biserica sa vorbesc cu popa Popa sami faca ceva sami revin. Tre sami revin cat mai repede ca simt cum mi se scurge vieata din mine si io nu fac nimica. Ieri am fost la biserica!

Nam mai fost la biserica de cand a botezat varmiu paia mica da atunciea era alceva. Acuma mam dus si chiear am fost uimit. Multa lume se mai duce la biserica si pana nu tenpingi ei nu te lasa sa te duci la popa Popa. Dupa ce mam batut cu toate babele si toti mosiii, pe una am si scuipato ca a tipat la mine, am ajuns in sfarsit fatan fata cu Popa. Ma mai lasat sal astept putin si apoi ma luoat dop d-opa do-parte sianceput sa ma intrebe o grama da chestii. Ce ma enervat de lanceput la el a fost cami zice „fiule”. Pai bine ba oi fi tu jmecher ca esti Popa da nu ma ei pa mine cu fiule, ca dacaz dau una te dau cu roatelen sus! In fine…

Mia pus barbosu o gramada dan-trebari zici ca ieram la politie. Mia zis cineva ca tre sa raspunzi calumea si sa no dai la intors cu Popii ca alfel ej blestemat pa vieata! Io iam raspuns calumea cum santamplat tot ce mantrebat. Bine, nam putut sai spun tot ce am furat si daca vreau rau la cineva pentru ca vreau! Si io am furat, de mai multe ori, chiear am uitat numaru pentru ca ie adevarat. Iam zis ca am furat da iam zis tot. Si iam zis ca cateodata ma gandesc sa sentanple rau la cineva da nu iam zis ca mereu ma gandesc la asta! Deci nu lam mintit! Ieam zis adevaru dar nu tot! Unu e Grigore!

Dupa ce ma intrebat daca am facut rau la cineva si iam zis ca nu, ca oricum asa si e, mia zis ca trebuie sa spun mereu rugaciuni si sa imi intorc fata catre dumnezeu Dumnezeu. Tocmai daia o sami iau o icoana mare sa mio pun in dormitor si sa stau mereu cu fata la ea cand sant acasa sau chiar si cand dorm. O sa fiu cu fata mereu la Dumnezeu asa cum mia zis popa Popa. Mia zis ca daca o sa am mai multa credinta niciun rau no sa ma mai atinga siatunci chiear ca am scapat de belele. La sfarsit lam intrebat daca o sa fac toate astea o sa ma ajute Dumnezeu si mia zis ca da. Acum sunt mult mai fericit si oricum parca se vede o schinbare. Iam dat lu Popa o suta da mii sasi ia si el o bere si am dat noroc cu el.

La esire din biserica am aprins doo lumanari si parca eram alt om. Bine, mam intalnit iar cu baba aia care ma suparat, am daton gatu masii ca sa stie cine sunt io si care ne e statute statuturile si am terminat si cu biserica si cu blestemele acum sunt curat si Dumnezeu o sa majute sami indeplinesc to ce vreau. Ma duc in pieata sami iau icoana si so pun in dormitor. Cre ca o sai placa si lu mama…

Morala: Daca vrei sa fii bogat, ia-ti o icoana mare!

11 gânduri despre „Grigore la biserică”

 1. Sarumana!
  Ar trebui sa citesti de la inceput, sa-ti dai seama cine e Grigore si ce face el. Si daca nu stii cine e Grigore te parasc si stii ca el face urat! :) El, Grigore.

 2. iar m-am chinuit sa citesc….dastapt Grigore asta ba, te pomenesti ca el a sfatuit lumea sa se buluceasca de la o vreme la biserica, mai ales pe la moastele sfintilor. Sa-si ia o icoana mare si sa-si dea cu ea in cap!
  :))) Oricum frumos, Grigore :)))))

 3. E destept, da…nu prea! Mi se pare fabulos cum isi intoarce el fata si in somn catre Dumnezeu. Grigore s-a gandit la toate bai, vorba aia: Unu e Grigore! :))

 4. E foarte solicitant de citit jurnalul lui Grigore…parcă e în altă limbă. Am avut nevoie de concentrare maximă să reușesc să înțeleg ceva :)Cred că de scris în felul ăsta e și mai complicat decât de citit.Și când mă gândesc că sunt atâția „Grigore” care nu ar avea nici cea mai mică tresărire să vadă un asemenea text…

 5. Este un fel de isntrument de masura a incompetentei: Cu cat citesti mai greu, cu atat esti mai bine, cu cat citesti mai usor, cu atat esti mai aproape de Grigore, ca pregatire :) Scrisul ca scrisul, dar faptele?

 6. Nu fi asa drastica, daca toti ar fi ca noi, viata ar fi foarte monotona. Am ajuns la stadiul in care toate tampeniile ma distreaza. E trist, dar e atat de trist incat devine funny…
  Cand am spus ca 60% din baietii pana la 27 de ani sunt „Grigori” mi-a sarit lumea in cap :) Dar stii de ce au sarit? Nu pentru ca nu am dreptate, ci tocmai pentru ca am…

 7. Acuma cine e drastic? Eu nu am zis nimic de procente :))Dar ai drepate, uneori e mai sănătos să iei partea funny a lucrurilor mai puțin plăcute.

 8. Defapt mereu e mult mai sanatos sa faci asta. Daca am putea sa o facem mereu ce bine ar fi, dar vezi tu, nu putem sa ne distram mereu. Ne mai si consumam…asa, din cand in cand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus