Grigore și Dumnezeu

Gânduri3Comentarii

Ești aici:··Grigore și Dumnezeu

Stau si ma gandesc: de ce-i ma astiea ata de prosti? Sa moara Piperus, im vine sa dau cu pumnu! Mam gandit ca la televizor se eczagiereaza, dar astiea are dreptate, sa mor! Acuma mam convins ca ie adevarat. Cand ii vezi atata de prosti iti vine sa ii bati sau sa ii scuipi.  Prostiea ne urmareste peste tot. In tanvai e plin de prosti. In metro la fel. Ma refer la toti ca toti arata a prosti. Dar am un plan pentru ei!

Dar mai itai si mai ales in tranvai e plin de prosti. Nu poti sa te sui in el ca vrea ei sa coboare. Pai stai frate ca eu vreau sa ma sui, asteaptama pe mine sa ma sui si apoi daca vrei tu sa cobori cobori. Dupa ceca astept tranvaiu cinspe minute in frig risc sa nu po sa ma sui ca se da ei jos. Ba in primu rand as putea sa ii bat deci trebuie sa ma respecte. Unu e Grigore! Sa se sue intai cei ca mine care arata ca trebuie respectati si apoi sa faca restu ce vor! Pai nu? La metro la fel, aceieasi problema. Mai ales la Unirea, unde ie inghesuiala calumea, abiea poti sa te sui in metrou de astiea care coboara. De ce nu asteapta iei sa ne urcam astiea care am asteptat atat merou si vrea ei sa coboare repede mot! Pai lasama sa ma urc eo in metro si apoi date tu jos date dracu!

Nu inteleg, li sa urcat jmecheria la cap la toti. Jur cami vine sa ii omor pe toti, sa raman duar eo cu prietenii mei, bine si niste fetite, si sa traim noi asa cum vrem sa nu mai fim enervati intruna de toti prostiii. Ce bine ar fi sa pot fac eo lumea asa cum vreau eo. Sa fiu un fel de Dumnezeu si toti sa faca ce vreau eo. Sa egsiste respect si nimenea sa nu sufle o vorba atunciea cand eo zic ceva. Si ie clar ca nu ar mai fi atata haos in toata lumea. Unu e Grigore! Ias pune pe toti mosi sa plece.

Ba nu, as pune in alicatie planul meu carel am demult:

In Moldova o sa trimit toti mosi, barbati si femei sa stea acolo si as face un zid mare sa nu pot sa treaca ei sa vina cand vrea la noi. Cine ar fi suparat ca nu mai sunt mosi pe strada? Nimenea! Asa ar fi cel mai bine cu ei.

In Ardeal as trimitea toate urateniile, si barbati si dar mai ales femei. Toate uratele sa se duca acolo si pac inca un zid sa nu easa ei cand vrea.  O sa fac un fel de comisie formata din mine si alti prietenii dai mei si le analizam noi pe toate cine trece trece cine nu sa plece!

In Oltenia as trimite toti dasteptiii care se cred iei dastepti, astiea cu facultate care se tot ea de noi ca suntem tarani. Tarani, ha? Ia uitete tu ca va fac io pe voi! Toti in oltenia si pac alt zid mare, mai mare ca astiea ien stare sa faca ceva sal sara. Un zid mare si sa stea ei acolosa inauntru sa fie destepti ei intre ei si sa nu se mai ea de noi. Asa!

In bucuresti si toata zona as lasa duar prieteniii mei si cele mai frumuase femei. Alea care a trecut de preselectiea pe care am facuto. Sa avem noi cu cine trai si cu cine sa ne plinbam. Sa nu fie vanzatoare si nimica sa mergem sa ne lom noi ce vrem si mai ales cand vrem. Mama ce sucar ar fi! As avea benveuri cate vreau ca Doamne cemi mai place benveu! Mama ce bine ar fi! Hii! Stai ca am gresit. In bucuresti o sa fie o egsceptie pentru ca vreau sa ramana si Mama sa aiba grija de mine. No sa se supere nimeni pentru eo sunt sefu oricum si toti ma asculta pe mine! Unu e Grigore!

Grigore este strict un produs al imaginatiei mele, orice aseanare cu realitatea este doar o coincidenta (sau nu?).

Morala: Câteodatî mî mir și eu ce idei bune am câteodată. 

3 gânduri despre „Grigore și Dumnezeu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus