Grigore şi facerea banilor

Gânduri6Comentarii

Ești aici:··Grigore şi facerea banilor

S-ă moară mama în sfârşi a veni iarna! Nu mam bucurat niciodata mai mult ca acuma. Şi nu pen-că o sa fiie zapadă mare, nu, nu, nu. Ma bucur pen-că de sărbători se face bani frumuoşi. Eh cum? Ce nu ştiţi cum?  Se face bani din colinde la greu. Totu ie să ştiii cum să te conporţi cu oameni ca să nu creadă că ai venit numai pentru bani la iei la uşă. Şi cum po să faci asta mai bine decât săţi ei un costum dă Moş? Daca ai costum ea-i e-ai iai terminat pă oameni. Îz dă şi cu stânga şi cu dreapta. Bani, normal.

Costum mia-m loat da ar mai fi o problema. Ca nu stu colinge colinde. Anu trecut am invatat cateva da io uit repede si binenteles ca anu asta tre sanvat altelele. Si nu ma loati pa mine ca sen-vata repede ca ionvat dalea conflictate conplicate. Ce nu vam mai zis este ca alt secret sa faci bani multi este sa nu canti colinde cunoscute. Toti prosti se duce si canta Don Don S-analtam. Si porma se mira ca de ce nu l-ea deschis nimenea. Pi logic ca nut deschide nimeni can tu canti Don Don…normal. Lumea ie jmecera jmechera si tre sa auda ceva nou. Iata!

Asa ca anu asta mam gandit sanvat ceva noi. Sa vin cu supriza. Jur pa ceam pe casa ca vreau sanva-t ceva in engleza. Si nu ie greu, ca oricum io stiu engleza apru apruo aproape mai mult ca la perfectie. Mai neim iz Grigore fack iu on da shiet, tenchiu, d-astea. Stiu bine, ce sa mai incoaie sin colo. Si cum suna colinga in engleza? Suna bine, normal! Si cune o canta? Grigore, normal. Unu ie Grigore! si moare ceilanti colindatori! Mam hotarat si ce sanvat. O sa invat Sanda Claus iz caming tunait. Am vorbit deja cu astea doi prieteni dei iau cu mine. Unu chiear stie superbine engleza si me-a zis ca n-envata.

Nu ramane decat sa invatam colindu si sa isi iea astiealantii doi costume. Ca fara costume po sa canti si Leidi Gaga ca nuz deschide nimeni. Si daca iz deschite iz da da te juleste. Nu ne scoatem nici tigarile. Duamne ce-mi place mie luna Decembre. Cu admosfera, cu colinde cu Mo Jerila!

*Grigore este strict un produs al imaginatiei mele, orice aseanare cu realitatea este doar o coincidenta (sau nu?).

Morala: cine nu colindă s-o lingă!

 

6 gânduri despre „Grigore şi facerea banilor”

  1. Haha! Foarte tare! Inainte sa intru in articol si sa ma uit la titlu, am crezut ca ai facut o greseala, pe urma la a doua am zis ca esti obosit :D Dupa aia am inceput sa ma concentrez (cred ca eu eram cea obosita, de fapt) si l-am vazut pe domnu’ Grigore! Super! Unu ie Grigore!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus