Grigore și moartea

Gânduri2Comentarii

Ești aici:··Grigore și moartea

Sa moara Fantomel iera sa mor! Am fost in uichend la munte ca un jmecher ce sint. Am plecat vineri si neam intors luni seara. Am fost sase insi, nam loat luoat nicio fata ca vorba aia gasim acolo ca la munte sunt femei de lentorci cu lopata cum se zice. Am stat la vila superlux cu parchet si tablouri pa pereti, paturi mari si avea si balcon, bae in camera si to ce vrei. Unu e Grigore!

Am plecat vineri pe fuga siam uitat sami iau sapunu si alte alea, da e bine ca nu mieam uitat parfumu. Oricum bae nam facut ca iera  cam frig. Sambata am iesit la schi. Mieam vazut muartea cu ochi. De unde iera sa stiu ca cu schiurile nai cum sa te opresti dupa cei dai blana. Mieam pus schiurile, mia aratat unu cum se pune si ieam dat blana tata. La un momen dat mieam dat seama ca nam cum sa ma mai opresc si am luato intro parte si am sarit peste un damb, creca imi batea inima ca la caini. Dupaia nu prea mai stiu ce santanplat ca am inchis ochi. Stiu ca mam trezit in camera dupaia si aveam si buza sparta. Asta e cel mai rau ca am shi ochiu putin unflat si e vanat. Ceo sa zica toti, ca meam loat batae nu?

Creca am visat sau nu stiu dar santanplat ceva: cand am fost im..inoc…iconstient am avut un vis. Am visat ca ieram la poarta raiului si muream! Mereu mam intrebat ce sentampla cu oamenii dupa ce moare. Creca smecheriise ducen rai pentru ca sunt credinciosi. Niciodata no sa meargan iad, in iad se duce fraeriii. Ca ie si normal, asa meriti daca esti fraer. Baetii care se descurca si face bani merg in rai ca sa se continuee viata care siea facuto pe pamant, nu? Adica daca aiciea ai doo bemveuri si femei si to ce vrei le iei acolo deci in rai. In iad nare cum. Creca asa se si face selectiea. Dumnezeu e sus si vede cine se descurca si cine nu.

Cum ieram io asa jumate mort Dumnezeu miea zis: ba Grogore tu eji bun siai suflet mare tu nu trebuie sa mori! Pentru tine am alt plan si trebuie sa tentorci la viata ca ai multe vise care le urmezi. Tu trebue sa te dai peste cap si sati revi. Gandestete ca ie prea devreme sa vi acum la mine. Hai! Scoalate!  Si-atuncisa mam trezit intins in camera cu toti baeti langa mine.

Mai zicea cineva ca dupa muarte te renreee…recarnezi in animal. Daca ie adevarat io aj vrea sa ma recarnez in leu ca sa fiu regele lumiii. Doamne cemi mai place sa fiu io sef! Unu e Grigore! Bine cam scapat chiardaca o sa stau in casa fara mol cateva zile panami trece ochiu si mai ales buza. A fost frumos oricum la munte si chiear o sa ma mai duc. Acum am fost prima data ca io ma duc numai la mare, da dataviitoare no sa ma mai dau cu scciurile ca mie frica. Creca o sancerc alceva.

Morala: În jurul nostru sunt multe animale!

Grigore este strict un produs al imaginatiei mele, orice aseanare cu realitatea este doar o coincidenta (sau nu?).

2 gânduri despre „Grigore și moartea”

  1. Hahahaha ba ce spirit ai! Nu m-as fi gandit. Nu ma, ca Grigoer e jmecher da Mol, astia se da cu parfum :) Ei se da, ei jmecherii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus