Grigore și tehnologia

Gânduri2Comentarii

Ești aici:··Grigore și tehnologia

Sa moara Ciprinel azi miam loat lectop lep top. Binenteles ca miam luoat cel mai jmecher lep top posibil. Unu e Grigore! Tot auzeam la astiea in stanga sin dreapta ca leptopu e bun ca face ca cutare cutare…Na ca mieam loat si io leptop ca sa fiu si io jmecher. Defapt io ieram jmecher da naveam leptop cum sar zice nu eram cu to ce trebue. Acuma sunt jmecher cu to ce trebue.

De can ma chinui sami fac imprumut si pan la urma mieam loat in rate de la flanco. Ieftin si bun, mieam facut 24 de rate, asta vine 3 ani  dupa calculele mele. Am io tinp in 3 ani sal platesc. Si daca nam vad io cum fac si ma descurc. Oricum nu e cine stie ce de plata, numai sami amintesc sa platesc. Am fost cu 3 baeti care sa pricepe la calculatoare ca io sa moara Fanta nu prea stiu io cu leeptopuri cu astea, da stie baetii sa vezi cum le merge mainile.

Dupa ce lam loat de la baeti de la magazin, lam adus acasa cu cutie, carcasa, garna garantie to ce trebue la el. Am prins oferta si mia dat astiea si maos uar las, ceva fara fir, oricum mare jmecherie. De loat lam loat usor, dar stai ca asta nu e totu. Lam adus acasa si lam lasat pe mana la astia ca sa mil initieze, dacu sal ia. Ia bagat ala dei merge mainile repede pa butoate to ce trebue, ia bata sidiuri, ia batat craci, ia bagat  muzica filme, tot sa moara Bobitza sa vezi cum ii mergea mainile. O sa manvat si io normal! Abea astept.

Ii pusese totu si la un momen dat nu stiu ce santamplat ca sa stins…am innebunit! Am zis ca gata, fac crima de om. Mam certat si cu baeatu care venise sa mil intaleze. Am plecat inapoi cu el, cica navea nimic, doar ca uitasem sal bagam in priza si cica astea moderne nu tine bateria mult. Tine cateva ore, io credeam ca te tine ca la telefon, 2-3 zile, da cica daca vrei modern modern ei si te tine 2-3 ore, mai mult cica e mai scump si oricum naveam bani.

La bagat, tot, ia pus si maosu, da mie numi place, sa mor! Pai cei aia trai-tia-r? Nu saude sa mooara Ciprinel, cei aia ma? Pai ziceam ca la bani astiea cand ii dau sa cante sa darama blocu. Mia egsx ecspli exgp egsplicat baeatu ca trebue sami iau boxele separat. Pai bine mancalar tata dupa ceam dar o grama da bani sa mai imi iau si boxe, auzi! Bine ca lam prostit si miea dat el niste boxe mai vechi, saude acolosa ceva da oricum nu cum vreu eo. Mie cel mai mult imi plae maosu! Toata ziua mas juca cu el, cum fac pic pic cand il apesi, nare nici fir si are o lumina rosiiie. Nu prea stiu io sal manevrez dami place si asta conteaza. Deja pana seara creca mam facut expert la cat lam butonat toata ziua. Acuma stiu sal pornesc singur, sal opresc, sa pun muzica, filme, to ce trebue. Daca manvat sa si scriu la el si sigur manvat inseamna ca chiear sun jmecher!

Morala: Dacă n-ai laptop n-ai cum să fii șmecher!

*Grigore este strict un produs al imaginatiei mele, orice aseanare cu realitatea este doar o coincidenta (sau nu?).

2 gânduri despre „Grigore și tehnologia”

  1. Sunt uimit cand ma gandesc …cati sunt in postura lui Grigore…si mi-e scarba tot odata…Da’ na …juma’ de Romania „e” ca Grigore…(din pacate)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus