Grigore se intoarce

Gânduri8Comentarii

Ești aici:··Grigore se intoarce

Ba, dativa-n sangre ca abar naveti undeam fost! Nici nu stiti unde e si nicio no sa vedeti voi vrodata asa ceva, asta ie sigur. Am fost in Spania al Madrid ba sa moara los dosmanii. Am muncit am facu bani si mieam luat masina. Bine, nu mieam loat bemveu da miam luat una si mai buna: Seat Ibiza cu clima bizonica, triplu crima-tronic si sase trepte, ba sa moara mi ermano!

Mam descurcat asea cum face baetii acolosa si am facu o grama da bani. Am plecat cu autocaru da mam intors cu avionu ca nici asta no sa faceti vrodata voi, claro che si! A muncit baeatu frumos in constructii cum se zice, a zidit a facu treaba mai mai ca era sa uit si linba ca cand am ajuns in aeroport la bucuresti nici nu mai stieam calumea sa hablas cu pasnicii de la eroport, dalea-s paru pa spate cu toporu sa le dau. Erea sa ea tot ca aveam la mine peisteison, aifon, to ce mia dorit inima mea. Unu e Grigore!

Aolo da ce naspa a fost in primele zile ca naveam masina abea mia aduso un prieten care santors cu alt prieten si miea facut favoru asta. Acuma alta e viata cu las ninias, alfel se uita lumea la tine cand bubue muzica de la tine din masina. Mai am de lucru la ea ca vreau sai pun spoilere, giamuri fumurie, toba gruasa sa sauda bine, ehe, vreau so fac sa moara cioarele can trec pa langa ele sa sara fulgi in sus.

Sa nu va mai faceti griji ca nam murit si chiar sunt bine, ca unu e grogore Grigore! Nu prea mai am cu cine sa ma plinb acum ca mi ermanos adica fratii mei a ramas acolo, sa mai munciasca, pe mine ma prins astia ca le trageam prin gard cimentu si mam linistit. Am zis ca daca mai stau acolo iar ma prinde si doamne fereste ma baga pe la puscariie. Asa am venit, sun jmecher si nam nicio grija. Cu Seatu nici nut trebie tovarasi ca vine fetele singure si nesilite de nimeni la tine sa vada cum merge, cum saude muzica dinauntru cum se simte viteza la 160 si mai multe.

Ce nam inteles io pan la urma e de ce vorbesc toti in spania romaneste. Io zic ca la aia le place mult da tot de noi sincepe sa ne invete si linba. toti vorbea romana, bine, si io lanceput tot romana vorbeam, da am prins spaneola repede si vorbeam numan spaneola ca sa nu zica aia ca sunt tigan sau mai stiu io ce. Mai ales cand mergeam cu tarheta la bancomat sa eau bani si astea. Prea mult am vorbit ca siacum tot pe spaneola im vine sa scriu. Da io nu sunt dala ca io iubesc tara mult si pe unde ma duc ma mandresc ca sunt Roman.

Un singur lucru ma deranjat acolo: ca nu gasesti mi ermano pizdarae ca la noi, sa umble fetile cu fustite frumos asa, cu forme cu maiee scurte, cu pantalonasi daia taieati cu to ce trebue ca sa fie sexi. Nu mi ermano acolo ereau numai stanbe si oricum stamba din nas cand te vedea. Cat de parfumat erau cat de frumos inbracat siastea nu conta, ele nu era interesate deloc. Da am in romania destule acumasa. Sa fiu sanatos ca de iubit are cine sa ma iubeasca!

Morala: Dușmanii-mi poartă pică, da` n-au valoarea mea!

*Grigore este strict un produs al imaginatiei mele, orice aseanare cu realitatea este doar o coincidenta (sau nu?).

 

8 gânduri despre „Grigore se intoarce”

  1. Apropo de mașina lui Grigore, am auzit în autobuz următoarele afirmații: „Eu nu-mi iau mașină ca să agăț femei. Eu mi-o iau ca să am cu ce să mă plimb.” Un alt „Grigore”. E plin de ei…

  2. :))) Deci la Spania fuse Grigore de nu mai aparuse pe aici. :))) Radem noi, dar e de plans, caci specimene din astea sunt o realitate, una desul de numeroasa,

  3. In Espagnia se mai contrueste? La ei nu e criza? Eu stiu un grigore american. Cu pantaloni la doua pense in fata… cu lant de aooooor si o cruce mare la gat. Imi povestea ca a dus-o pe „mamica” lui in Atlanta si a maritat-o acolo cu un negru. Cica nu stie mamica sa vorbeasca prea multe cu negru, da ii face de mancare, ii spala, omu e multumit. Asta e „the ultimate Grigore”- O vinde si pe masa’….

  4. Ooo, asta nu e the ultimate grigore, e chiar the first one, pentru ca Grigore al meu o vinde si pe ma`sa de la inceput :)

    In spania nu se munceste, dar mereu sunt posturi libere pentru sclavi: romani, albanezi si alte animale…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus