Grigore și Mărtisorul

Gânduri2Comentarii

Ești aici:··Grigore și Mărtisorul

Stiu ma ca e marti, ho! Ce martisor ce bani aruncati pa fereastra? Do saptamana ma gandesc ce sa ieau de martisor si in sfarsi mia venit ideeea. iera ata de sinplu ca nu puteam sa ma gandesc la asta si atunci ma gandeam la altele mai conplicate. Am cautat pe Gogule idei cum a facut altii si na iesit nimic. Tot io de unu singur mam gandit si am descoperit ce trebue sa fac. Unu e grigore Grigore!

Mam gandit sami iau un jnur mare, ca o funiiesi sal vopsesc sau dacal gasesc direct vopsit ie si mai bine ca nu mai stau io sa ma chinui. Am cautat deam innebunit si nu am gasit asa ca am loat chiar o funiie si mam apucat so vopsesc. Vreau sa mio infasurez pe mine si sa ma duc direct acasa la studenta sai fac o surpriza so dau pe spate, binenteles. Mama ce mam mai chinuit cu funia si cu doi prieteni care ma ajutat oricum a esit o frumusete. Dupa ceam vopsito am parfumato ca sa nu miroasa urat si am lasato la uscat. Tot mai miroase putin a vopsea da nu se simte ca mai mult se simte parfumu pe ea.

Dupa ce sa uscat mau ajutat fratii meu sa mio leg si am facut o funda mare asa cum vezi duar in filme, unu e Grigore si ideeile care le are! Dupa ce mam aranjat frumos imbracat cu hainele bune si imfa infasurat cu to ce trebue cu funda cu jnur cu tot, lam chemat pe fratele meu cu benveu sa ma duca acasa la studenta sai fac marea surprisza. Ma dus fara probleme ca ie fratele meu si iam dat doo sute la benzina. Ma lasat la bloc jos ca sa dus ca avea treaba da io mam descurcat. Studenta sta la patru si am loat liftu. Sa uitat cam urat la mine niste babe, una sia facut si cruce da e 1Martie si nam vrut so scuip.

Toate bune si frumoase am urcat si am ajuns in fata la ea la usa, sun sun sun, nimic! Am batut si la usa nimic. Ma zic Nu se poate, tre sa fie acasa ca ma fac de cacat! Dupa ceam batut ca disperatu sa auzit cheea in broasca si sa deschis usa. A aparut o femee batrana si cam de doo ori cat mine. Cand ma vazut cu funiia rosie rosie pe mine cre ca sa speriat ca a loat o unbrela sianceput sami dea. Io aveam mainile legate si nu puteam sai fac nimica. Am scuipato am incetcat sa fac ceva da am fugit. Cu tot scandalu din bloc au iesit vecinii si miam dat seama ca in loc sa cobor la patru am coborat la trei. Ma vazut studenta si ma chemat la ea. Mam jurat ca nu mai fac cadouri niciodatan viata mea de 1 martie!

Morala: Nu-ți dori prea tare să faci o supriză!

2 gânduri despre „Grigore și Mărtisorul”

  1. Oh, shit, o sa ma iau de el :) ii transmit ca incepe sa ne enerveze, poate iti lasa un comment mai incolo, daca are chef, ca are toane mari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus