Grigore și Sf. Valentin

Gânduri3Comentarii

Ești aici:··Grigore și Sf. Valentin

Azi am fost fuarte ocupat. Mam trezit cu noaptean cap pe la 10 jumate, mam imbracat repede mam aranjat si am iesit ca aveam treaba multa. Vreau sai fac o surpriza lu studenta aia cu care mam intalnit atunciea la film pentru ca da ma sunat sambata. Azi e ziua indragostitilor si vreau so dau gata. Trebuie sai dau ceva mare so impresionez si sa ma cheme la ia. Asa ca am luato incet spre centru.

Mam inervat putin ca fratele meu cu benveu nu miea raspuns la telefon creca doarme si binenteles mam dus cu metrou pana la unirea Unirea Uniriii. Am facut o ora jumate mama ce aglomeratie e dimineata in bucuresti, numi vine sa cred. In fine, am vazut o gramada de cadouri care puteam sa le iau da nimic cemi placea mie. Trebuie sa ii cumpar un cado mare, sa fie ceva mare si sa iti ia ochiiii. Cel mai bine ar fi un urs, sau o pisica mare, un caine sau ceva care sa fie frumos ce sa mai.

Dupa ce mam invartit ca un coi intro caldare vro doo ore chiar cand im pierdusem orice speranta am gasit un magazin. Frate ceaveau aia acolo! Daca panacum nu gasisem nimica acum alta problema: nu stieam ce sa aleg. Mia recomandat o fata care era acolo cel mai frumos urs. Cel mai mare, binenteles. E roz, are sclipici pe burta si e fuarte pufos, creca o sai placa mult. Lam luoat fara sa ma uit la bani. Unu e Grigore! Ba da ce noroc am cateodata, in fine, mi la ambalat ia pus o funda mare, tot ce trebuie. Normal ca acuma nu stam cum sal transportez acasa. Iam dat telefon lu fratele meu si bine ca sa trezit si a venit sa ma ia cu benveu lui. Abea am bagat ursun masina, atata de mare era…ursu!

Am ajuns acasa iam dat cu parfum la urs si am plecat la studenta. Mia zis ca ne vedem in centru vechi la lisc …Lispcani. Toata lume sa uitat la mine cand caram ursu ala atata de mare si am ajuns la locu stabilit. Bine, am ajuns putin mai devreme ca naveam rabdare sa mai stau acasa. Am ajuns cu fro 45 de minute mai devreme da nui problema ca cemi mai place sa treaca toata lumea pe langa mine si sa intoarca capu la ursu meu. Nici nu stiu cand a trecut 45 de minute si a venit fata, aranjata, parfumata demi venea sa sar pe ea. Mam aptinut greu…ia placut cadou ce sa mai sarean sus de bucurie cand i lam dat.  Dupa ceam fost la un suc intrun bar cam naspa ca na pus ala manele…ca mam si enervat iera sal bat. lam rugat sa puna macar aia ultima de la Salam iam dat si bani si to na vrut. In fine…fata ma invitat la ea acasa si am acceptat binenteles! Adica daia iam si luoat cado, ca sa iasa ceva. Sa vedem cemi pregateste!

Morala: Dacă vrei să-i faci o bucurie, dă-i ceva mare!

*Grigore este strict un produs al imaginatiei mele, orice aseanare cu realitatea este doar o coincidenta (sau nu?).

3 gânduri despre „Grigore și Sf. Valentin”

  1. A trecut si Sf. Valentinos, Mare sarbatoare! Asteptam cu drag Ziua Recunostintei si Haloween-ul…Sa le petrecem romaneste…in stil „Grigorian” :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus