Povestea pixului

Gânduri9Comentarii

Ești aici:··Povestea pixului

10.000 de dragoni de aur în schimbul artifactului tună vocea Lordului Natură. Puteți să vă păstrați pământurile și să predați în continuare învățătura voastră în interiorul zidurilor. Vă voi cruța, însă numai dacă-mi acceptați prețul. Mulțimea amuți, iar reprezentanților clerului începură să le tremure mâinile. Păstraseră obiectul timp de mii de ani, dar foame nu ține cont de asta. În plus, singurul cunoscător al puterii artifactului murise în urmă cu câteva sute de ani, iar secretul Primului Pix fusese îngropat odată cu el. Nimeni nu știe ce putere are obiectul sacru, însă Lordul Natură este dispus să plătească o sumă imensă. Oamenii cântă povești despre puterea Pixului Magic.

Artifactul nu este de vânzare! Se auzi vocea unui bătrân de câteva sute de ani. Avea o pălărie imensă albastră și o barbă deasă și lungă până la vârfurile opincilor ascuțite. Lordul Magie se sprijini în toiagul la capătul căruia strălucea o bilă albastră și își drese vocea bătrână și calmă. Pixul nu este de vânzare, Lord Natură. El Aparține Cetății Pământ și aici va rămâne.  Deși era conștient de puterea Lordului Natură, știa foarte bine că aliații lui îl vor susține. Se zvonea că bătrânul Lord Magie descoperise în sfârșit un mijloc prin care puteau utiliza Pixul Magic. Nimeni nu știa despre descoperirea lui, însă încăpățânarea Lordului Natură îl punea pe gânduri. Oare știa Lordul Natură despre puterea artifactului? Știa că poate scrie viitorul sau că poate rescrie trecutul?

Lordul Magie aruncă o privire scurtă cristalului albastru din vârful toiagului său și-l ridică trimfător deasupra capului. Pixul Magic rămâne, iar tu, Lord Natură, ai grijă de dragonii tăi departe de noi.  Bătrânul mestecă de două ori în gol, pregătit să-și exprime amenințarea când ochii săi se făcură negri și de sub pieptarul de mătase se iți vârful unei săbii curbate. Ajunge cu smiorcăiala aruncă printre dinți Lordul Umbrelor. Își retrase sabia și o șterse de pantaloni. Pixul Magic va rămâne la noi. Umbrele au știut întotdeauna să țină un secret. Iar unul dintre cele mai vechi va trebui să rămână la noi. În momentul imediat următor toate umbrele celor prezenți se ridicară și atacară.

Lordul Natură ridică o mână și imediat se porni cea mai aprigă furtună. La prima rafală de vânt umbrele dispărură, iar fața Lordului Umbrelor se făcu parcă și mai neagră. Lordul Natură porni către artifact, însă când ajunse la câțiva pași Pixul Magic începu să strălucească. Totul se cutremura, iar blocuri imense de granit cădeau peste cei care scăpaseră vântului năprasnic. Se făcu liniște, astfel că genunchii Lordului Umbră se auziră trântindu-se în fața artifactului. Zeul Timpului contempla scena înmărmurită. Totul era împietrit. Timpul se oprise în loc, pur și simplu. Nimeni nu se poate împotrivi puterii Zeului Timpului. Pixul Magic rămâne pe Pământ. Dar pentru cât timp?

Fiecare produs de papetărie are povestea lui. Dacă în trecut obiectele acestea erau foarte rare, acum ele se gasesc toate într-o papetarie online. Oricine poate avea acces la super-puteri cu un pix și cu hârtie.

Dacă scriem ce trebuie, putem schimba lumea.

9 gânduri despre „Povestea pixului”

  1. suoer poveste…imaginatia mi-e luat-o razna!!!!parca as fi vazut un film….cat tb sa te mai bat la cap pana incepi sa scrii o carte???:)))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus