Declaraţie de dragoste altfel

Gânduri10Comentarii

Ești aici:··Declaraţie de dragoste altfel

Vreau să-ți fac o declarație de dragoste astăzi. Vreau să o fac de foarte mult timp, dar nu am avut curaj. Nici nu știam cum să ți-o spun, pentru că nu vreau să te simți aiurea. Te urmăresc de foarte mult timp și consider că acum este momentul potrivit pentru că eu să-ți expun părerea mea despre tine.

Ești foarte frumoasă, dar nu prea. Ai o față de păpușă, ești unică și m-ai fermecat. Ochii tăi exprimă foarte multe, sunt foarte frumoși, doar că sunt puțin cam mari și puțin cam depărtați. Când mă privești am impresia că te uiți cu tâmplele la mine. Cred că sunt atât de depărtați tocmai că să îi facă loc năsucului tău superb. Bine, e puțin cam mare, puțin cam gros, îți da impresia că pornește din mijlocul frunții, dar e foarte frumos. Este puțin ridicat la vârf și puțin ascuțit, dar este foarte frumos, mă omoară. Ai o frunte foarte mare și frumoasă! Doar că dacă te privesc din față am impresia că ești cheală, fruntea ta este într-adevăr foarte mare, parcă ai avea calviție, dar mie îmi place foarte mult.

Ai o gură superbă, cu buze foarte senzuale și cărnoase, doar că atunci când râzi lași urme de ruj pe urechi. Este într-adevăr puțin cam mare, dar în rest arată super! Atunci când râzi lași să se vadă dinții tăi de un alb superb. Sunt foarte albi dinții tăi, doar că sunt puțini cam mari. Cei din față de sus îmi seamănă foarte mult cu două cazmale albe, sunt și puțin depărtați…defapt puțin cam mult și uneori când râzi ți se vede „omulețul” printre ei. Ai o strungăreață superbă! Dinții de jos nu prea se văd, dar sunt de o frumusețe nemărginita. Nu prea se văd pentru că sunt acoperiți de cei de sus. Ești foarte frumoasă!

Ai niște urechiușe superbe, doar că sunt puțin cam mici. Îmi place foarte mult să el privesc după ce râzi pentru că se vede rujul foarte frumos pe ele. Ai niște urechi foarte frumoase, asta e sigur! Doar că dacă te privesc din profil semeni cu un șobolan. Cu urechile astea micuțe și cu nașul ușor îndreptat în sus, cu fruntea ta foarte lată, ce să mai, ești ca o bombonică. Și cel mai mult îmi place că ai gâtul catifelat și subțire. Este atât de subțire că l-aș putea cuprinde cu o singură mână. uneori când lași umerii în jos semeni cu o barză, dar în rest ești mortală. Și părul tău, doamne ce păr bogat ai! Bogat, dar cam puțin, parcă îți crește doar pe ceafă, dar este foarte frumos, mătăsos așa, deși uneori îmi lasă impresia că trec săptămâni fără să îl speli, dar arată fabulos!

Ai un corp de căprioară! Este tras prin inel! Bine, aș putea să spun că arăți că un cilindru, de parcă cineva te-ar fi tras prin inel la propriu. Ai niște sâni superbi, seamănă cu ai mei, defapt cred că eu dacă mă încordez îi am mai mari decât ai tăi, dar în rest ai un corp foarte frumos. Ai umerii puțin cam mari, dar ești foarte bine proporționată! Ce îmi place mie foarte mult este că nu ai un fund mare. Defapt dacă te privesc din profil nu ai fund deloc, dar mie îmi place foarte mult așa!

Ce mă mai atrage foarte mult la ține este formă gleznelor. Sunt foarte subțiri, foarte foarte subțiri, atât de fragile. Mă înnebunesc gleznele tale. Sunt foarte frumoase, doar că labă piciorului este foarte lungă, cred că porți cu 2 numere mai mult că mine, iar eu port 42. Sunt foarte frumoase picioarele tale, iar în cizmele alea ascuțite când mergi parcă schiezi, ești superbă. Cât porți? 44? Nu porți 44? A, porți 45! Păi ce să zic…Mulți înainte! Ύmi plac foarte mult picioarele tale, sunt foarte senzuale, doar că sunt puțin strâmbe.

Ce ochi frumoși de vacă ai!

10 gânduri despre „Declaraţie de dragoste altfel”

  1. :)))))))) ff tare:))..desi sunt fata am ras de n-am mai putut..gj:))..happy v’day si tie:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus