Planete. Am putea fi planete

Gânduri2Comentarii

Ești aici:··Planete. Am putea fi planete

Am putea fi planete. Noi toți. Am putea fi planete care gravitează neuniform; planete al căror traseu poate fi cel mult intuit. Vedem direcțiile mișcării și atât. Cunoaștem cel mult destinațiile, dar niciodată forma drumului parcurs. Traiectoriile pot fi predictibile sau total surprinzătoare. Mișcările proprii le putem anticipa, însă după interacțiunea cu oricare altă planetă, totul se poate schimba. Avem forțe de atracție și atragem alte planete, care au alte forțe. Exercităm și suportăm forțe de aceeași natură, dar cu valori diferite. E ca un dans continuu în care genurile muzicale se schimbă foarte des, la fel face și ringul, dar și mediul.

Pe parcursul mișcării formăm micro galaxii, alături de planete a căror energie ne este benefică. Ne mișcăm alături de ele sau împreună cu ele. Pe orbita noastră întâlnim planete pe care uneori le integrăm în propria micro galaxie. Exact cele a căror forță și energie se pliază perfect pe sistemele din care facem parte sau care ne determină existența. Sigur că și propria micro galaxie poate fi integrată de planete sau sisteme mari, care exercită forte puternice, dar la fel de benefice. Ne alăturăm lor într-un proces pe cât de natural, pe atât de frumos. Legile Universului sunt cele care fac posibilă integrarea și tot ele sunt cele care determină ieșirea unei planete din orice micro galaxie.

Fiecare intrare în sistem este absorbită instant, iar noul sistem rezultat este reorganizat. Universul face asta fără greșeală. Forțele se descompun și se recompun integrând fiecare planetă nou-venită, indiferent cât de mică este. Același lucru se întâmplă și când o planetă parteneră părăsește sistemul. Uneori se produc mici cutremure atunci când o planetă importantă se stinge sau pur și simplu iese din sistem. Dezechilibrul este absorbit în timp, iar sistemul este reordonat, astfel încât să fie mereu în echilibru. Atracția sau respingerea au absorbit de mult ceea ce numeam, ca oameni, iubire sau nedragoste.

După o rotație  completă adormim, în speranța că data viitoare când ne vom trezi, ne vom aminti totul. Și ne trezim, peste ani mulți, care nu înseamnă nimic pentru Univers, fără amintirile rotațiilor trecute. O luăm de fiecare dată de la capăt, într-o nouă rotație, un nou sistem, dar uneori în jurul acelorași planete. Avem planete pereche ce ne însoțesc pe parcursul mai multor rotații. Exact ca sufletele pereche, care deși nu-și mai amintesc, și-au promis că se vor reîntâlni. Aceeași orbită. Am putea fi planete.

Universul este suma tuturor gândurilor.

2 gânduri despre „Planete. Am putea fi planete”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus