As face orice pentru tine – culori familiare

Gânduri8Comentarii

Ești aici:··As face orice pentru tine – culori familiare

După ce am tras foarte puternic aer în plămâni, m-am oprit. Am închis ochii strângându-i foarte tare. Mi-am depărtat mâinile de corp încet și am simțit cum devin din ce în ce mai ușor. Tălpile mi s-au desprins exact în momentul în care mâinile întinse erau paralele cu solul, corpul meu formând litera T. Am început să mă ridic detensionând mușchii ochilor. Negrul din spatele pleoapelor eliberate din strânsoare, a devenit roșu intens; roșul ș-a făcut portocaliu; portocaliul – galben. Când galbenul a devenit verde, mi-am simțit inima pulsând. Verdele s-a transformat în bleu și-am scos un geamăt scurt. Imediat după, albastrul a devenit violet și toate simțurile mi s-au amplificat. Deschid ochii și totul este mov. Iată-mă din nou aici – as face orice pentru tine.

As face orice pentru tine. Aș urca munți; aș înota oceane; aș trece prin focuri; aș topi cele mai mari ghețare; aș zbura sute de mii de ani lumină, pentru câteva clipe lângă tine. Nici măcar nu știu de ce-ți spun toate astea, văd în sclipirea ochilor tăi că-mi auzi gândurile, aici unde suntem; acum.  Mă cunoști și te cunosc în cele mai profunde sensuri. Mă bucur să te revăd. Nu pot să spun că mi-a fost dor de tine, conștientizez deja de foarte multă vreme faptul că nu am cum să te pierd niciodată. Nici pe tine și nici pe cei care contează. Nimic nu ne desparte, totul ne apropie; suntem Unul. Cine spunea că eternitatea este plictisitoare habar nu avea ce vorbește. Nu te-am mai văzut de mult în cea mai pură formă a ta, dă-mi voie să te ating.

As face orice pentru tine. Este senzațional să nu-mi mai simt greutatea corpului. Nu că ar fi o povară, însă lipsa lui îmi conferă un sentiment de libertate aparte; pură. Mi-aș da organe, aici pot fi fericit și fără ele. Aici și oriunde. Mi-aș da membre, aici n-am nevoie de ele ca să te strâng în brațe. Aici și oriunde. Mi-aș da ochii, aici n-am nevoie de ei ca sa-ți văd splendoarea. Aici și oriunde. Mi-aș da inima, în speranța că o va dobândi un suflet capabil să iubească măcar un sfert din cât iubesc eu. Aici și acum. Aș muri pentru tine, oricând și oricum; e cea mai simplă cale să ajung din nou lângă tine. Iar sufletul, sufletul este deja cu tine. Și cu tine. Aici, acum, oricând.

As face orice pentru tine. Ironia Universului este că ești unul dintre sufletele care-mi poate da și îmi dă totul fără să fie necesar să fac ceva în schimb. Mă bucur să te reîntâlnesc. Movul devine alb strălucitor. Sper să ne revedem curând.

Patria sufletului este iubirea, iar sufletul nu are cum să tremure.

8 gânduri despre „As face orice pentru tine – culori familiare”

 1. frumoasă cromatică :)…plăcut și muzicuța :), deși scrierea m-a dus cu gândul la Chopin :)

 2. …. aceeași reacție ca și la articolul „Reîncarnare…”… Doar că mie mi-a venit în minte Placebo cu Postblue (I’ll break the back of love for you).

  1. Si mie mi-au venit in minte multe piese de natura intensa. Avand in vedere faptul ca am pus foarte multa dragoste in cuvinte, am echilibrat cu o piesa mai putin intensa. E ca la deserturi, Diana :D Ti-o spun doar pentru ca stiu ca te pricepi.

   Ma bucur ca ti-a placut, imi place sa-mi iau libertatea sa scriu asa, din cand in cand.

  1. Roxana, bine ai venit pe aici.
   Ma bucur. Si-ti doresc sa experimentezi sentimentul asta cat mai des!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sus